Nová policejní akademie

Je to už neuvěřitelných 24 let, co vyšel poslední díl Policejní akademie. O jeho osmém dílu se od té doby spekulovalo nespočekrát, teď už se ale fanoušci možná opravdu dočkají!

Pamatujete si Mahoneyho? Tuckleberryho? Lassarda? Pokud ano, čtěte dál. Právě představitel Mahoneyho, Steve Guttenberg, totiž prozradil, že osmý díl by mohl být na cestě. Na sociálních sítích odpověděl Guttenberg fanouškovi: „Bude další Policejní akademie, zatím neprozradím žádné detaily, ale už se připravuje.“ Co přesně tohle prohlášení znamená, se můžeme jen dohadovat. Je možné, že se chystá reunion herců z minulých dílů, nebo jde o remake, o kterém se mluví už několik let.

Plány na další díl se začaly objevovat už v roce 2003, přičemž vydání bylo naplánováno na rok 2007. Tvůrce série, Paul Maslansky, tehdy prohlásil, že další díl bude s původním obsazením. Podobná prohlášení se objevila i v letech 2006 a 2008. Zatím jsme se ale osmého dílu nedočkali.

Podobné zprávy se v novinách objevily ještě několikrát, a tak nezbývá než doufat, že tentokrát už se fanoušci filmu dočkají. Guttenbergův příspěvek si můžete přečíst zde: