Vrátí se Přátelé na televizní obrazovky?

Devětačtyřicetiletá úspěšná herečka Jennifer Aniston se nedávno při rozhovoru pro Molly McNearney (manželku Jimmyho Kimmela) rozpovídala o potencionálním návratu veleúspěšného amerického seriálu Přátelé. Jaké jsou její představy?

Přátelé asi není potřeba nikterak představovat. Od roku 1994, kdy byla do světa vypuštěna první epizoda, baví ohromnou masu lidí. A i přestože byl v roce 2004 tento senzační sitcom navždy ukončen poslední 236. epizodou, fanoušci si jej pouští dokola a dokola a každoročně se mnohokrát objevuje na prvních příčkách nejlepších seriálů všech dob. Pokud i vy jste viděli alespoň jedinou epizodu, určitě vám něco říká jméno Rachel Green. Rachel je jedna ze šestice ústředních postav, která byla ztvárněna právě herečkou Jennifer Aniston.

Jennifer o svém herectví v seriálu hovoří jako o té nejlepší práci v jejím životě. A jelikož různých rebootů, restartů a návratů není zrovna málo, fantazíruje o tom, že není úplně nereálné, aby se seriál vrátil s původním obsazením zpět na naše televizní přijímače.

Prozatím jediný charakter z původní šestice, jenž se dočkal vlastního seriálu, byl Joey (Matt LeBlanc), podle něhož byl spin-offový seriál pojmenován. On sám však pravděpodobně žádný zájem o oživení kultovního seriálu nejeví.

Herečka mimo jiné prohodila pár slov o možném znovuobnovení jiného amerického seriálu The Golden Girls, kde by si chtěla v budoucnosti zahrát po boku Lisy Kudrow a Courteney Cox podobně jako kdysi v Přátelích. Teď už zbývá si pouze položit otázku, zda o to vůbec stojíme.