Várka nových informací o Rambovi 5

Fanoušci Ramba, zaostřete svůj zrak na následující článek o nejnovějších informacích ohledně nového ostříleného příběhu Sylvestra Stallona. Není jich totiž málo. Víme i proti komu bude John bojovat tentokrát.

Poděkování patří Stallonemu, který se těmito novinkami pochlubil během víkendu na sociálních sítích. Také už bylo načase. Oznámení jsme se dočkali v květnu, a od té doby se kromě posteru tvůrci ničím nepřipomněli.

Pátý díl akční série zavítá do prosluněného Mexika. Většina fanoušků očekávala, že tentokrát bude mít ostřílený John co dočinění s mexickým kartelem a jeho posláním bude záchrana dcery jeho nejlepšího kamaráda. Fandové se tolik nemýlili. Rambo se spojí s jistým novinářem a po boku budou kosit obchodníky s lidmi, kteří unesli skupinu místních dívek. Je možné, že jedna z unesených děvčat bude právě dceruška Johnova dobrého přítele. Kromě Mexika se podíváme i do překrásné Arizony. Náš hlavní hrdina tady po jeho předešlých akcičkách strávil několik let na ranči.

K dispozici jsou i castingová videa, která odhalují další extra informace. Někteří by to však mohli považovat za spoiler. Pokud si tedy nechcete vyzradit jediné překvapení, doporučujeme dále nečíst.

Prvním novým charakterem je Robert Siedel, který si zahraje jednoho z obchodníků s lidským masem. Nejspíše on bude tím, koho John Rambo unese a dostane z něj informaci, že dívky jsou ukryty v ponorce. Dalšími známými postavami jsou Hugo, který by šel jednoduše popsat jako zvrácený násilník, a Victor, který je v obchodování profesionál. Víme ještě o jedné postavě. Jmenuje se Gabrielle a je to žena. Bohužel nic víc nám nebylo prozrazeno.

Pátý Rambo se bude nejpravděpodobněji natáčet v Bulharsku a na Kanárských ostrovech. Je možné, že se vůbec nepodíváme do obydlených měst. Film by neměl být posledním dílem série. Předpokládá se, že Rambo 5 dorazí do kin během podzimu 2019.