Trailer #1: Outlaw King (2018) – Chris Pine králem Skotska

Televize Netflix vydala první trailer na očekávané historické drama Outlaw King s Chrisem Pinem (Star Trek, Wonder Woman) v hlavní roli. Ztvární zde skotského krále Roberta I., známého též jako Robert Bruce. Jedná se o historickou postavu, známou bojem za nezávislost Skotska. Snímek se soustředí na období první války za skotskou nezávislost a je tak situován do let 1298 – 1306.

Dosud neodvyprávěný příběh, jak říkají upoutávky, nám přináší režisér David Mackenzie (Za každou cenu). Roberta I. Skotského tak zjevně uvidíme v dosud nevídaném světle. Trailer slibuje zajímavé historické drama s velkolepou výpravou, jakož i průřez několikaletým obdobím v životě muže, který se z poraženého šlechtice stává odpadlíkem, psancem během okupace Skotska anglickým králem Edwardem, aby Robert nakonec porazil uchvatitele a převzal vládu nad svou rodnou zemí. V upoutávce vidíme průřez zmíněným několikaletým obdobím. Za vypíchnutí stojí i překvapivě dobrý Pineův akcent.

Ve středověkém dramatu Outlaw King si krom zmíněného Chrise Pinea zahrají Aaron Taylor-Johnson, Tony Curran, Florence Pugh, Callan Mulvey, Steven Cree, Billy Howle, Jamie Michie, Lorne MacFadyen, a další. Film má  na Netflixu premiéru 9. listopadu.