Piráti z Karibiku 6: Přípravy v plném proudu, budoucnost Jacka Sparrowa je však v ohrožení

Další dobrodružství šarmantního kapitána Jacka Sparrowa je na spadnutí. Právě se připravuje scénář pro potencionální šestý díl Pirátů z Karibiku. Avšak kvůli současným i minulým excesům je účast Johnnyho Deppa velkým otazníkem. Dočkáme se dalšího příběhu ze světa pirátů s Jackem Sparrowem nebo bez něj?

Spisovatelé Ted Elliot, Terry Rossio a Jeff Nathanson potvrdili, že pracují na scénáři šestého dílu Pirátů z Karibiku. Podle dostupných informací se očekává, že režie se chopí Joachim Rønning, který režíroval i předchozí díl. Momentálně však natáčí film Maleficent 2 s Angelinou Jolie, který má plánovanou premiéru na rok 2020. Šestky bychom se tak mohli teoreticky dočkat v roce 2022.

Aktuálně největším otazníkem je však zapojení Johnnyho Deppa do pokračování Pirátů. Ve světle nedávných událostí, ve kterých Johny Depp čelí žalobě ohledně fyzického napadení jednoho z členů štábu snímku City of Lies a obvinění své bývalé manželky Amber Heard z domácího násilí, je role Jacka Sparrowa v ohrožení. K tomu lze ještě přidat problémy, které se vyskytly již při natáčení pětky, když se Johnny Depp tehdy rozváděl s Amber Heard a nechodil včas na natáčení.

Vzhledem k situaci s režisérem a scenáristou populárních Strážců galaxie Jamesem Gunnem, bychom se nemohli ničemu divit, kdyby právě chystaný scénář s Jackem Sparrowem už dále nepočítal. Osud Jacka Sparrowa je tak zatím ve hvězdách.

Slavný producent Jerry Bruckheimer, který je spjatý se sérií Pirátů od začátku, je však přesvědčen, že Johnny Depp v ikonické postavě Jacka Sparrowa je klíčem k úspěchu, proto nevidí pokračování Pirátů bez Johnna Deppa reálně.

Jak to vidíte vy? Má série Pirátů ještě co nabídnout? Obešli byste se bez Jacka Sparrowa? Dejte mi vědět do komentářů.