James Gunn produkuje případnou adaptaci videohry Bloodborne

Ještě před letošním Comic-Conem v San Diegu James Gunn odhalil, že se pracuje na záhadném projektu. Jenže potom, co bylo Gunnovi zamítnuto režírování třetích Strážců Galaxie kvůli nevhodným vtípkům na sociálních sítích, o teasované novince jsme se nedozvěděli vůbec nic. A o co že se tedy jedná?

Gunn nemá jakýkoliv důvod s režírováním přestat a jeho filmová kariéra určitě není u konce. Jenže tento nový počin bude pouze produkovat. Žádný scénář, žádná režie. Pokud vás zajímá žánr, prozradíme, že se jedná se o horor. Neměli bychom se naštěstí ničeho bát. Sám James si jeden horor dokonce zrežíroval (Slimák). Dále ještě sepsal scénář k The Belko Experiment a k Úsvitu mrtvých.

Tím nejzajímavějším ale je, že snímek by měl spadat pod Sony. Díky tomu se nabízí spekulace, zda se čistě náhodou nejedná o filmovou adaptaci playstationové exkluzivní videohry Bloodborne. Ta získala nespočet ocenění napříč hráči po celém světě. Bylo by tedy velkým překvapením, kdyby se Gunn podílel právě na filmovém Bloodborne.

Tajný hororový projekt udeří do kin 30. listopadu tohoto roku. Na přesnější informace si budeme muset ještě chvíli počkat.