Dalším filmem od DC je Supergirl

Ačkoliv na otázku, zda lepší filmy produkuje Marvel nebo DC, máme všichni jasnou odpověď, většinou s tím menším počtem hlasů vzejde právě DC. To jim ale nebrání předpřipravit si našlapaný seznam plánovaných filmů, díky nimž by měli spasit svůj filmový vesmír jednou provždy. Supergirl je jedním z nich. Máme  důvod bouchat šampaňské?

Aquaman, Muž z oceli 2, Wonder Woman 1984, Sebevražedný oddíl 2, Batgirl, Liga spravedlnosti 2, Shazam!, Flashpoint, Green Lantern Corps, Nightwing, nový Batman, Cyborg, Gotham City Sirens, Deadshot a nový origin Jokera – To jsou všemožné nápady DCčka, které v budoucnu pravděpodobně převedou na velká plátna. O Aquamanovi víme, že dorazí ještě tento rok před Vánoci, pokračování Wonder Woman se nedávno chlubilo prvními fotografiemi a Shazam! ukázal na Comic Conu i trailer. Zbytek zůstává takovým velkým otazníkem, o kterém můžeme debatovat a ptát se, zda vůbec někdy vznikne.

Schválně jsme vynechali Supergirl, o které jsme se díky magazínu Deadline Hollywood dozvěděli, že se projekt pomalu ale jistě hýbe kupředu. Víme, že na scénáři pracuje Oren Uziel, který má na svědomí režii netflixovky Shimmer Lake (2017) a scénář k filmům 22 Jump Street (2014), či The Cloverfield Paradox (2018). Supergirl je teprve ve velmi rané fázi vývoje a příliš informací k dispozici není. Byli jsme ale ujištěni, že se nebude jednat o Muže z oceli 2, a jestliže se Superman nějakým způsobem objeví, doposud nevíme, zda bude hrán Henry Cavillem, nebo někým zcela novým.

Pokud jste rázem dostali chuť dozvědět se o Supergirl něco více, v České republice se dá sehnat spousta komiksů o jejích příbězích. Dokonce je vysílán i její vlastní seriál Supergirl, který již brzy odstartuje čtvrtou sérii.