Uncharted: Fanouškovský film s hollywoodskými hvězdami

Ačkoliv plnohodnotný snímek Uncharted, coby prequel s Tomem Hollandem v hlavní roli, měl dorazit tento rok, vypadá to na další odklad. Pro ty, co smutní, je k dispozici fanouškovský film, který se svou 15minutovou stopáží dokázal přesvědčit, že i ten nadcházející film, by nemusel být vyloženě propadák.

Je vysoce pravděpodobné, že po zhlédnutí fan filmu by mnozí fanoušci ocenili, kdyby se režie ujal Allan Ungar namísto Shawna Leviho. Videoherní série Uncharted je již od prvního dílu doprovázena filmovými sekvencemi. A tenhle fanouškovský film se dá vlastně považovat za takovou delší cutscénu.

Roli mladého vtipkaře, dobrodruha a hledače pokladů si zde na maximum užil Nathan Fillion, kterého možná znáte ze seriálu Firefly a Ztraceni. Jeho role mu neskutečně sedne a jako Nathan Drake působí velice přesvědčivě. Menší roli si zde střihne i Stephen Lang (Avatar, Smrt ve tmě) v kůži starého dobrého Sullyho, který bez doutníku jakoby nebyl.

Jestliže jste fanoušek série, neváhejte ke sledování hupsnout ihned. Těm z vás, co nemáte ani páru, o co se jedná, doporučuji věnovat tomu těch necelých 15 minutek času. Bude zajímavé sledovat, jak si povede vysokorozpočtový Uncharted oproti tomu fanouškovskému.