Trailer #2: Bohemian Rhapsody (2018) – Životní spirála Freddieho Mercuryho

Jedna z nejvýznamnějších legend hudební kultury se konečně dočká svého prozatím nejambicióznějšího životopisného filmu. Dosáhne Bohemian Rhapsody na stejnou výši laťky jako písně od Queenů?

Po prvním teaseru, který dorazil před dvěma měsíci, nám Rami Malek (Noc v muzeu, seriál Mr. Robot) v kůži Freddieho Mercuryho servíruje další kanonádu nových scén a dokonalé muziky. Po zhlédnutí tohoto traileru naše veškerá očekávání nabobtnala na ještě vyšší úroveň natěšenosti.

Kinematografických snímků o rockové skupině Queen je nespočet. Avšak pokud by se Bohemian Rhapsody dočkal velkého úspěchu, mohl by jim vévodit. Pokud to, ale vezmeme z té horší stránky s předpovědí, že snímek pohoří, fanoušci kapely budou velice rozzuření. V tomto ohledu to Bohemian Rhapsody nemá jednoduché. Přes všechna rizika to ale vypadá, že se před námi fasuje možná jeden z nejlepších filmů roku 2018.

Jestliže vás nijak neohromil Rami Malek, který pravděpodobně logicky bude tím největším tahounem filmu, ostatní členy skupiny Queen ztvární Joseph Mazzello (klučina z prvního Jurského Parku), Ben Hardy (X-Men: Apokalypsa, Hrdinové ohně), Allen Leech (Kód Enigmy, Panství Downton) a méně známý Gwilym Lee (Vraždy v Midsomeru).

Freddie Mercury vám svůj životní příběh za doprovodu skladeb jako We Will Rock You a Another One Bites the Dust na plátnech převypráví 1. listopadu 2018.