Skleněný: První fotky z crossoveru Vyvoleného a Rozpolceného

Očekávaný crossover dvou veleúspěšných filmů dorazí do kin začátkem příštího roku. K dispozici je prvních pět fotografií, z nichž lze vyčíst pár informací.

Vyústění Rozpolceného z roku 2016 nejednomu divákovi vykouzlilo na obličeji nevinně nechápavý obličej. Až poté se mnozí dozvěděli, že je film propojen s o 16 let mladším snímkem Vyvolený.

Skleněný (anglicky Glass) bude vyvrcholením trilogie, který s sebou přinese jak Samuela L. Jacksona, jako pana Skleněného, tak i Bruce Willise v roli Davida Dunna a samozřejmě i Jamese McAvoye coby Kevina ukrývajícího v sobě momentálně už 24 osobností.

Na jedné z fotek můžeme vidět Elijah Price na invalidním vozíku oblečeného ve fialovém obleku. Dostáváme taktéž náznak, že se vrátí Anya Taylor-Joy, která se pravděpodobně opět propojí s Kevinem. Je možné, že se jedná o Kevinovi iluze. Uvěřitelnější je ten fakt, že Anya jej přijde skutečně navštívit. Nejzajímavější fotka z pětice je rozhodně ta, na níž naši tři antagonisti sedí uprostřed jedné místnosti a jsou vyptáváni psychiatričkou Sarah Paulsonovou.