Samuel L. Jackson bude v Captain Marvel digitálně omlazen

Captain Marvel dorazí do českých kin na jaře příštího roku. Již je známo, že se ve filmu objeví i Samuel L. Jackson coby jednooký Nick Fury. Podle nejnovějších informací bude Jackson digitálně omlazen. O kolik let bude mladší a jak velkou část filmu bude na plátně s obličejem bez vrásek?

Marvel se tímto krokem nevydal poprvé. Nejdříve pomocí počítačových efektů omladil Michaela Douglase v krátkém flashbacku ve filmu Ant-Man. Pokračovalo to náctiletým Tonym Starkem (Robert Downey Jr.) v Občanské válce a Kurtem Russellem ve druhých Strážcích Galaxie. Výjimkou není ani nejnovější kinem dominující druhý Ant-Man se svou společnicí Wasp, v němž se v omlazené podobě ukázal opět Michael Douglas a tentokrát i Michelle Pfeiffer.

Kevin Feige, prezident studia Marvel, potvrdil, že Jacksonovu mladou tvář budeme sledovat po celou dobu filmu. Tudíž je velmi pravděpodobné, že starší Fury, tak jak ho známe, se ve filmu ani neobjeví. Sám Feige popsal jejich omlazující technologii jako neuvěřitelnou. Bez jakýchkoliv spoilerů uvedl, že Jackson momentálně natáčí své scény do filmu, v nichž je o 25 let mladší. Zmínil se i o seriálu Agenti S.H.I.E.L.D., kde se bude taktéž omlazovat agent Coulson (Clark Gregg). Teď už zbývá pouze doufat, že omlazovací scény nebudou vypadat až příliš okatě. Budeme si holt muset počkat do 7. března 2019, kdy mladší Samuela L. Jacksona zazáří v kinech.