Chystá se brutální parodie na Sám doma

Slavnostní klasika Sám doma je každoroční rutinou, bez které by Vánoce nebyly Vánocemi. Jak by to vypadalo, kdyby Kevinovi bylo dvacet a kvůli tomu, že mu uletělo letadlo, by byl nucen zůstat sám doma a poddávat se marihuaně, když v tom by do domu vtrhli nenasytní lupiči?

Zní to sice šíleně, ale R-ková parodie na Sám doma se skutečně připravuje. Společnost 20th Century Fox na projekt kývla. Má v tom prsty hollywoodská hvězda – představitel komického a brutálního Deadpoola Ryan Reynolds.

Reynolds se na parodii nebude podílet jako režisér, nýbrž jako producent. Dokonce by neměl ztvárnit ani hlavní postavu (pravděpodobně Kevina). Přeci jen zfetovanému Kevinovi bude 20 let a Reynoldsovi již před rokem odzvonila čtyřicítka.

Režie se tedy ujme nepříliš slavná Augustine Frizzell. Zahrála si kupříkladu v nedávném Přízraku (2017) a v rodinném dramatu Krisha (2015). Sama si zrežírovala a sepsala scénář pouze ke dvěma snímkům. Jedním z nich je Minor Setback (2015), což je jedenáctiminutový kraťas. Tím druhým zas Never Goin‘ Back (2018), o jehož existenci snad neví téměř nikdo. Scénář si vezmou na paškál dva taktéž neznámí scénáristé Matt Mider a Kevin Burrows. Prozatímní název projektu je Stoned Alone.