Bude pokračování Baby Drivera?

Baby Driver patřil k nejzábavnějším filmům loňského roku. Proto není divu, že tento efektní mix automobilové akce, muzikálu a romance by si v očích diváků rozhodně zasloužil pokračování. Sám režisér Edgar Wright, který má Baby Drivera na svědomí, na svém twitterovém profilu nedávno avizoval, že další díl možná dostaneme překvapivě brzy…

Což tedy znamená, že je vše na dobré cestě k tomu, aby se začalo natáčet. Nicméně nejdříve musí studio Sony sequel potvrdit a případně i doplnit předpokládané datum premiéry. Slibný však je fakt, že Wright byl již „najat“ k napsání scénáře. Ačkoli se druhá část zrovna u celkem uzavřeného filmu pravděpodobná nezdála, právě Wrightovo slovo zní jako slušný podklad.

Navíc k onomu statusu na sociálních sítích došlo symbolicky v den, kdy Baby Driver oslavil rok od své premiéry. V tweetu se režisér a scénárista odkazoval na podporu fanoušků a sdělil, že bychom dvojku mohli dostat dříve, než jsme se odvážili doufat. Tvůrce navíc na ničem významnějším momentálně nepracuje, tudíž se dost možná máme nač těšit.