Trailer #1: Zlý časy v El Royale (2018) – Příslib mysteriózní krvavé podívané

Trailer k dalšímu spektáklu studia 20th Century FOX vypadá velmi slibně. Scénář koupilo studio od Drew Goddarda, který si Zlý časy v El Royale také sám režíruje. Ve scenáristice je Goddard již zběhlý bard, na kontě má např. film Marťan nebo seriály jako Ztraceni, Daredevil nebo Buffy, přemožitelka upírů. V režii je docela nováček, mezi jeho počiny ale patří horor Chata v horách.

Spolu s Goddardovou zálibou v akci a mysterióznu je dalším velkým lákadlem obsazení filmu. Uvidíte tu hvězdy jako Jeff Bridges (TRON, Iron Man, Big Lebowski), Chris Hemsworth (Avengers, Thor), Dakota Johnson (Padesát odstínů šedi), Jon Hamm (Mad Men) nebo Nick Offerman (Parks and Recreations). Afroamerickou zpěvačku interpretuje Cynthia Erivo, ale původně ji měla hrát Beyoncé. Na obsazení je zajímavý mix interpretů, třeba Nick Offerman se představuje spíš jako komediální herec, Jeff Bridges je sice na dlouhém seznamu akčňáků, Lebowského v něm ale lze rozpoznat dodnes. Trailer se také v prvních pár sekundách rozjíždí odlehčeným humorem. Záhy se ale ukáže v tom pravém „světle“ jedné krušné noci.

Děj filmu Zlý časy v El Royale se má udávat během jedné noci v jednom hotelu, kde se potká vzájemně neznámých sedm lidí, takže tu máme omezení časem, místem i postavami, je zřejmé, že to nuda nebude. Každý ze sedmi postav, kněz, zpěvačka, dvě jižanské trestankyně, prodejce vysavačů, charismatický guru a hotelový poslíček sem přichází s tajemstvím a kalnou minulostí. Osudové noci se má ukázat, zda mají nárok na spásu. Rozhodnutí každopádně nevisí jen na vůli každého z nich…