Trailer #1: Hotel Artemis (2018) – Jodie Foster ošetřuje padouchy

Když jste kriminálník a přijdete k úrazu, často do normální nemocnice nemůžete. Postřelení přináší otázky a ty zas lákají policii, vašeho přirozeného nepřítele. Naštěstí je tu hotel Artemis, který pomůže všem špatným živlům v nesnázi. 

Hotel Artemis má poněkud zvláštní klientelu. Namísto běžných hostů totiž slouží kriminálníkům. Pro bohatí zákazníky spadající výhradně na druhou stranu zákona slouží jako útočiště a především provizorní nemocnice a ošetřovna. Financuje jí obávaný gangster Wolfking a celé budově šéfuje Jean Thomas, které všichni říkají Sestra. Klid a bezpečí pro všechny zločince však naruší bankovní lupič Sherman se svým zraněným bratrem. Ti totiž ukořistí velice vzácný předmět, který má nesmírnou cenu. Vidina obrovského zisku donutí velkou část podsvětí vykašlat se na striktní pravidla Hotelu Artemis a vydat se na honbu za pokladem, klidně i přes mrtvoly…

Trailer (navíc s označením Red Band) předesílá základní příběhovou linku a kromě toho ještě mnohem více. Podle všeho nás čeká černá komedie s prvky akčního snímku, kde nechybí ani vlastní univerzum s jasně danými pravidly. Tím to připomíná Johna Wicka, což je určitě poklona. V traileru došlo rovněž k představení hlavních protagonistů a největších hereckých hvězd. Sestru ztvární Jodie Foster, Wolfkinga Jeff Goldblum a své si řekne i představitel Draxe, Dave Bautista.

U nás můžete v kinech Hotel Artemis navštívit v kinech od 26. července 2018.