John Travolta hraje v jednom z nejhorších filmů roku

Nový film čtyřiašedesátiletého Johna Travolty, Gotti, nesbírá zrovna nadšené reakce. Snímek o stejnojmenném gangsterovi, kterého hraje právě oblíbený herec, naprosto propadl na serveru RottenTomatoes, kde z prvních pětadvaceti recenzí neposbíral ani jednu kladnou.

Průměrné hodnocení filmu Gotti na „Rottenech“ se momentálně zastavilo na dva a půl bodu z deseti, přičemž samotný Tomatometr ukazuje na nulu. Jde tak o jeden z nejhůře hodnocených filmů tohoto roku. Protože ale snímek v amerických kinech teprve startuje, je pravděpodobné, že skóre s trochou štěstí vystoupá ještě nahoru. V současnosti však platí, že titul patří na seznam snímků, jejichž hodnocení na tomto webu hlásí nula procent.

Gotti si podobně vede i na dalším známém serveru – Metacritic. Zde z deseti recenzí, které se počítají do skóre snímku, vychází podprůměrných 25/100.

Mezi kritiky nejhůře hodnocené novinky tohoto roku patří třeba i Future World z dílny Jamese Franca (rovněž 0 procent na RT), Dark Crimes s Jimem Carreym (opět 0 procent) nebo Padesát odstínů svobody s 13%.

Biografický snímek o Johnu Gottim a jeho synovi natočil Kevin Connolly, známý především profesí herce. Americká premiéra byla 15. června, česká kina tento snímek zřejmě nenabídnou.