STAR WARS DEN 2018 se blíží!

Celosvětový den všech fanoušků Hvězdných válek připadá každoročně na 4. května. U nás tato událost není výjimkou, fanoušci se tak pravidelně účastní tématicky laděného průvodu Prahou, završeného zajímavým programem, obsahujícím přednášky a workshopy. Celá akce po pochodu vyvrcholí v Cross Clubu v Holešovicích. Letos vše proběhne 5.5. a svou přítomností dokonce poctí nadšence host, který se podílel na nejnovějších dvou snímcích ságy. 

Krom zmíněných workshopů a přednášek se můžete těšit i na promítání, kostýmy, výstavy, nebo dokonce kupříkladu tématicky laděné jídlo a pití. Celou akci zaštiťuje několik uskupení, mezi nimiž jsou instruktoři z Prague Saber Academy, kteří uspořádají rychlokurz boje se světelnými meči. Přítomni budou i cosplayeři z The Rebel Legion – Lion Base a Czech Garrison 501st Legion.

„OSLAVTE S FANOUŠKY STAR WARS DEN 2018!

Kostýmoví fanoušci se vypraví na průvod centrem Prahy!  Všichni Star Wars odění jsou vřele vítáni. Průvod vyrazí v sobotu 5. května v 09:30 od Pomníku sv. Václava.

Pro veřejnost bude v Holešovicích připraven bohatý program. Děti i dospělí se mohou těšit na workshopy, soutěže a přednášky na téma Star Wars. Letos účast přislíbil také speciální host, který se podílel na tvorbě filmů Star Wars: Síla se probouzí a Star Wars: Poslední z Jediů. Program začne v 11:00.

Více informací naleznete na události: Star Wars Den 2018, kde postupně zveřejňujeme veškeré detaily!“

Pokud jste tedy fanouškem popkulturního fenoménu, jakým Star Wars bezesporu jsou, rozhodně si tuto akci, pořádanou nadšenci pro nadšence, nenechte ujít!