Trailer #1: The Cleanse (2018) – Johnny Galecki a duchovní očista

Johnny Galecki, který se do povědomí diváků nenapravitelně zapsal rolí experimentálního fyzika Leonarda Hofstadtera v sitcomu Teorie velkého třesku, se objeví v novém filmu s názvem The Cleanse. Na trailer fantasy snímku se můžete podívat již nyní.

Galecki si v The Cleanse zahrál Paula, muže se zlomeným srdcem, který se vydává na duchovní kurz, který by ho měl zbavit všech traumatických zážitků.

„The Cleanse je o lidech, kteří jsou ve svém životě nešťastní. Jedou na jeden z těch, v dnešní době populárních, rekreačních pobytů. Nevědí, co očekávat, nevědí, v co vlastně doufají, ale ve svých životech potřebují změnu. První den pobytu vypijí očistný nápoj, který by je měl zbavit všech toxinů. Nevědí, že právě tyhle vyplavené toxiny vytvoří jejich osobního démona, ztělesnění jejich bolesti,“ popsal Galecki v rozhovoru pro Entertainment Weekly.

Galecki je i jedním z producentů snímku, o němž tvrdí, že je „zábavný a fantaskní“. Podílí se na něm i proto, mu námětem a ztvárněním připomíná známé starší snímky, jako jsou Gremlins, Rosemary má děťátko nebo filmy Johna Carpentera.

V dalších rolích účastníků duchovní očisty se představí Anna Friel nebo Oliver Platt. Jednu z organizátorek kurzu si pak zahrála Anjelica Huston.

Na trailer The Cleanse, který vstoupí do kin na začátku května, se podívejte níže.