Trailer #1: Kryštůfek Robin (2018) – Pú se po letech shledává s „majitelem“

Oblíbený plyšový medvídek se stane další postavou, kterou se studio Disney rozhodlo představit divákům coby live action film. Předchozí úspěchy Krásky a zvířete nebo Knihy džunglí napovídají, že by to mohl být krok správným směrem, i když se nový snímek Kryštůfek Robin už neorientuje na dětská dobrodružství.

Hlavním hrdinou, jak název filmu napovídá, bude Kryštof, který vyrostl ze svých krátkých kraťásků a nyní je zaměstnán na vysoké pozici ve firmě Winslow Enterprises. Jeho manipulativní šéf jej vydíráním donutí, aby se kvůli přesčasům vzdal rodinné dovolené, a navíc vyhodil pětinu ze zaměstnanců. Kryštof s těžkým srdcem posílá ženu a malou dcerku pryč a uchyluje se do parku, aby si utřídil myšlenky. Tam na odlehlé lavičce jej však osloví někdo, na koho už málem přepracovaný muž zapomněl – jeho milovaný plyšák Pú, aby přepracovanému bývalému majiteli připomněl, co je v životě důležité.

Disney se opět přiklonilo ke spolupráci s Ewanem McGregorem, který loni propůjčil hlas oživlému svícnu Lumiérovi v Krásce a zvířeti a nyní se stane dospělou verzí Kryštůfka Robina. Po jeho boku se objeví také Hayley Atwell coby jeho žena, nebo Mark Gatiss v roli vypočítavého šéfa. Kromě Půa se ve filmu objeví i další známá zvířata jako je Ijáček, Prasátko, Tygr nebo Sova, které v originále nazvučí například Jim Cummings či Brad Garett. Režisérem tohoto rodinného snímku je Marc Foster (Světová válka Z, Quantum of Solace, Ples příšer, atd.), kterého nadchl příběh právě tím, že se věnuje známým postavám z nového úhlu. Část natáčení se dokonce konala v oblasti blízké pozemkům původního autora A. A. Milneho, aby Stokorcový les působil co nejvíce autenticky. Kryštůfek Robin se v kinech objeví koncem letních prázdnin.