Věčně tvá nevěrná: Když má záletnictví zachránit nefunkční manželství

Režisér Milan Cieslar se po snímcích Špindl a Život je život opět vrhá do žánru komedie a tentokrát se zaměřuje na manželskou krizi páru ve středním věku. Upadající vztah je na jisté cestě k rozvodu, a tak se dvojice rozhodne pro šílený experiment a „naordinuje“ si nevěru.

Miluška jako instruktorka aerobiku tíhne k disciplíně a dře na sobě, aby zůstala ve formě. Její dlouholetý manžel Josef však stejně běhá za mladšími děvčaty a doma všechno zatlouká. Pozorná žena však pojme podezření, že jí zahýbá, a její pochyby se nakonec potvrdí. Miluška je zjištěním otřesená a zvažuje rozchod, ale teta Marta pracující jako manželská poradkyně navrhne rozkmotřenému páru ať jsou si nevěrní. Jenže to má háček. V nejlepším by se měli navzájem nachytat, což by paradoxně mělo vést k jejich usmíření. Pro Josefa to není nic nového, ale když vidí svou ženu s jinými, nedovede jenom nečinně přihlížet. Dokáže atypický pokus krachující manželství opět stmelit?

V hlavních rolích se objeví Lenka Vlasáková se Sašou Rašilovem a kromě nich se diváci mohou těšit na Vilmu Cibulkovou, Josefa Lábuse nebo Pavla Kříže. Cieslar dal také příležitost mladým převážně televizním herečkám, a tak se na plátně objeví například Natalia Germani či Sára Sandeva. Titulní song k filmu složil a nazpíval Xindl X společně s vítězkou Československé Superstar Sabinou Křovákovou. Snímek dorazí do tuzemských kin již 22. února.