Trailer #2: Jurský svět: Zánik říše (2018) – Uteč, kdo můžeš

Návratu prehistorických ještěrů do kin předchází druhý oficiální trailer. Připravte se na temněji pojatou látku, návrat na slavný ostrov a mazlíčka Chrise Pratta.

Synonymem k Jurskému světu se stala slova zázrak, dobrodružství a napětí. Film, který pomohl stvořit jednu z nejúspěšnějších sérií v historii, teď získal následovníka. Vracejí se všichni staří známí hrdinové a ještěři a spolu s nimi i nové druhy, které jsou ještě úžasnější a děsivější. Vítejte ve filmu JURSKÝ SVĚT: ZÁNIK ŘÍŠE.

V hlavních rolích se znovu objeví Chris Pratt a Bryce Dallas Howard, film opět produkuje Steven Spielberg, tentokrát společně s režisérem prvního dílu Colinem Trevorrowem, pod hlavičkou Universal Pictures a Amblin Entertainment. V dalších rolích Chrise a Bryce doplňují James Cromwell, Ted Levine, Geraldine Chaplin nebo Jeff Goldblum, který “oživil” svou postavu z předchozí série.

Film režíruje J. A. Bayona (Nic nás nerozdělí) a scénář napsal režisér prvního filmu Colin Treworrow spolu s Derekem Connollym. Premiéra je 21. května 2018.