Trailer #1: Mrakodrap (2018) – Dwayne Johnson proti ohni a padouchům

Dwayne Johnson ve svých filmech bojoval jako správný akční hrdina už skoro se vším. V Mrakodrapu se však kromě klasických padouchů musí vypořádat ještě s něčím dalším, jak ukazuje trailer.

Bývalý záchranář a válečný veterán se nyní živí jako specialista na bezpečnost mrakodrapů. Jeho znalosti i schopnosti dostanou těžký test – jeden z mrakodrapů spadajících pod jeho zodpovědnost zachvátí požár. Nešťastnou náhodou se zrovna v tu dobu nachází v budově hrdinova rodina. Nezbývá, než zachránit rodinu, zjistit původ požáru a přitom se vypořádat s hendikepem v podobě umělé končetiny.

Plnohodnotný trailer nám servíruje nástin příběhu i nástrahy, kterými si Johnson projde. Představí se hlavní padouši, zachraňovaná rodinka i plameny. Celé to má lehký feeling Smrtonosné pasti, ale nepředbíhejme.

Kromě toho tvůrci neodolali a na Super Bowlu pustili ještě kratší ukázku. Ta je dynamičtější, údernější a doprovázená chytlavou hudbou.

Mrakodrap vstoupí do našich kin 12.7.2018. O režii se postaral Rawson Marshall Thurber. Ten se může pyšnit například povedenými Millerovými na tripu.