Vánoční nadílka (I): Annabelle 2 a Valerian a město tisíce planet

Vánoce se nenávratně blíží a právě proto vám přinášíme první nadílku v podobě nevinné Annabelle a sci-fi světa od Luca Bessona.

Annabelle 2: Zrození zla

Už jste mohli sledovat, jak ničí lidské životy. Teď vám tvůrci hororu V zajetí démonů naženou strach v příběhu jejího zrození. Výrobce panenek a jeho žena přijmou pár let po tragické smrti vlastní dcerky pod svoji střechu řádovou sestru se šesticí dívek ze zrušeného sirotčince. Jenže to, co zpočátku považují za požehnání, se brzy změní v noční můru: jejich noví hosté se totiž stanou terčem démonického stvoření – Annabelle.

Soutěžní otázka

Režíroval James Wan předchozí díl?

1. Musíte nás odebírat: klikněte vpravo dole na červený zvoneček nebo si nás přidejte do boxíku na seznam.cz.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz.
Předměty: Annabelle 2: DVD| Annabelle 2: BD

Valerian a město tisíce planet

Vítejte ve 28. Století. Valerian (Dane DeHaan) a Loreline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Když zamíří do ohromného mezigalaktického města Alpha, kde spolu po staletí žijí tvorové ze všech koutů galaxie, je jasné, že se tu děje něco nekalého. Aby odhalili tajemnou sílu, která ohrožuje pokojné soužití nejen Alphy, ale celého vesmíru, musí se Laureline s Valerianem pustit do závodu s časem a vypravit se až do samého středu téhle fascinující vesmírné stanice.

Soutěžní otázka

Připravuje režiséř Luc Besson další projekty?

1. Musíte nás odebírat: klikněte vpravo dole na červený zvoneček nebo si nás přidejte do boxíku na seznam.cz.
2. Své odpovědi zasílejte na soutez@nafilmu.cz.
Předměty: Valerian: DVD| Valerian: BD

Soutěže končí 26. listopadu, den poté vylosujeme výherce.