TOP 8: Prosincové novinky na DVD a Blu-ray

Prosincové novinky na DVD a Blu-ray mohou posloužit i jako vánoční dárek na poslední chvíli. Nolanův Dunkerk určitě neodmítne nikdo.

Annabelle 2: Zrození zla

Annabelle 2 : Zrození zla je pokračováním velmi úspěšného hororu z roku 2014 „Annabelle„. Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

Na DVD a Blu-ray od 6.12.2017 | CSFD: 70% , IMDB: 6,6/10 | Koupit ZDE

Čára

Adam Krajňák je otcem rodiny a zároveň také hlavou pohraniční kriminální skupiny, která pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety. V tomto okruhu nejbližších zastává nenahraditelnou roli starajícího se důvěrníka, ale také zásadového a nekompromisního vůdce, jemuž v rozhodujících okamžicích nechybí sebevědomí a temperament. Klidný souběh obou prolínajících se světů se však se vzrůstající nervozitou, obklopující nejistou budoucnost s nově budovanou hranicí schengenského prostoru, začíná pomalu otřásat. A když pak jedna z pašeráckých dodávek ztroskotá, spustí se nezastavitelná lavina konsekvencí, během níž bude muset Krajňák zpochybnit své vlastní mezníky, které dosud nechtěl překročit.

Na DVD od 6.12.2017 | CSFD: 71% , IMDB: 7,3/10

Špína

Lena je sedmnáctiletá holka z obyčejné rodiny. První zamilování, tajné noční dobrodružství, magická rána nad Dunajem… Její svět plný snů a touhy rozbije znásilnění. Je to jako špína, která se nedá smýt. Lena si musí projít cestou, která už není jenom obyčejným dospíváním, ale spíš bojem se sebe samou. Okolí ji nechápe a už nikdy úplně nepochopí. Je to Lena, kdo se musí změnit, dospět a pochopit, že není obětí a trest si nezaslouží ona, ale ten, kdo jí to udělal.

Na DVD od 6.12.2017 | CSFD: 74%, IMDB: 6,9/10 | Koupit ZDE

Valerian a město tisíce planet

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevigne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit!

Na DVD a Blu-ray od 6.12.2017 | CSFD: 66% , IMDB: 6,6/10 | Koupit ZDE

Atomic Blonde: Bez lítosti

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy.

Na DVD a Blu-ray od 13.12.2017 | CSFD: 69% , IMDB: 6,8/10 | Koupit ZDE

Červená

Celovečerní dokumentární film Olgy Sommerové o světově proslulé operní pěvkyni a herečce Soně Červené je příběhem ženy, jejíž malé dějiny byly ovlivněny velkými dějinami Evropy 20. století.

Na DVD od 13.12.2017 | CSFD: 81% , IMDB: ??/10 | Koupit ZDE

Dunkerk

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940.

Na DVD a Blu-ray od 18.12.2017 | CSFD: 86% , IMDB: 8,3/10 | Koupit ZDE

Zabiják & bodyguard

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy.

Na DVD a Blu-ray od 20.12.2017 | CSFD: 76% , IMDB: 7,0/10 | Koupit ZDE