Ryan Reynolds je Detektiv Pikachu

Co se někomu mohlo zdát jako šílenost, se stává skutečností – legendární Detective Pikachu, na kterého můžete vyrazit do kin v roce 2018, má obsazenou hlavní roli. Žlutého pokémona se zhostí Ryan Reynolds, který ve výběru předběhl Dwaynea „The Rock“ Johnsona, Hugha Jackmana nebo Marka Wahlberga.

Příběh, který bude podle všeho více méně sledovat totožné postavy ze stejnojmenné videohry, která vyšla v minulém roce, se bude točit okolo chlapce v podání Justice Smitha, jehož otec byl unesen. Koho uvidíme v roli otce, je zatím tajné, jelikož castingy a obsazení této postavy proběhly za velkých tajností. Aby našel pohřešovaného rodiče, musí se Justice spojit s detektivem Pikachu a vytvořit tak nepřekonatelný záchranný tým. Ženskou postavou ve filmu bude Kathryn Newton v roli drzé novinářky.

Ve videohře se sice o uneseném otci nedozvídáme nic, ale postava chlapce Tima Goodmana, který si s Pikachuem skvěle rozumí a dokáže chápat jeho řeč, zůstane zřejmě zachována. Zatím není jisté, zda se ve filmu objeví další pokémoni, ale vzhledem k tomu, že ve hře se jich napříč městem vyskytuje až až, můžeme očekávat i jiné příšerky, než je Pikachu.

A kdyby náhodou ne, můžeme se těšit alespoň na Ryana Reynoldse v kostýmu zachycujícím pohyb, neboť podle všeho půjde o live-action film, kde nebudou herci pokémony pouze dabovat. Nechme se tedy překvapit!