Ladíme 3: Bellas se ještě neloučí

O tom, že měly a capella mistryně světa trable s tím, že jím s promocemi skončí kariéra, jsme věděli, a tudíž není asi žádným překvapením, že jsou ochotny skočit po první příležitosti umožňující návrat na scénu. Dospělácký život jim připadá všední, a tak se vydávají na své nejspíš poslední turné. A zase budou muset světu dokazovat, že zpívat „jen“ covery cizích písniček je taky pořádná práce.

Všechny Bellas se na pozvání benjamínka skupiny Emily schází na pěveckém vystoupení. Jaký šok však pro ně je, když zjistí, že byly pozvány jen jako divačky. Mladá krev v univerzitním a capella týmu jim připomene, jak moc jim společné zpívání chybí, takže když dostanou šanci si sen zase splnit, všechny jsou pro. Vyjíždí tak na turné po Evropě, kde navštěvují vojenské základy, aby pobavily americké vojáky ve službě. Jenže nejsou jedinými stars, které byly pozvané. Konkurence zpívá vlastní písničky a používá hudební nástroje, což je opak toho, co dělají Bellas. Ale tyhle nadané krasavice jsou na posměšky a nedůvěru zvyklé, takže jim nezbývá než všem dokázat, že opravdu jsou nejlepší v tom, co dělají.

Třetí snímek s tématikou na naše poměry ne až tak tradičního zpěvu slibuje opět vtipnou komedii plnou úsměvných nehod a přešlapů, kvalitních pěveckých výkonů a slavných jmen v hereckém obsazení. Režie se tentokrát ujala Trish Massieu, pro kterou je to teprve druhý snímek, avšak ani první a druhý nenatáčeli ti samí režiséři, a přesto na sebe dovedli velmi dobře navázat. Bellas se vrací v plné sestavě, takže se fanoušci mohou zase těšit na Annu Kendrick, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, Elizabeth Banks, Rebel Wilson alias Fat Amy a nově se ve snímku objeví například Ruby Rose. A capella hity se v českých kinech potřetí rozezní 21. prosince, takže pokud hledáte na hektické vánoční období nějakou veselou a intelektuálně nenáročnou zábavu, dejte Bellas šanci.