Trailer #2: Bright (2017) – Nadpřirozený boj o mocnou hůlku

Nový akční kriminální thriller Davida Ayera se odehrává v alternativním světě, kde společně žijí lidé, orkové, elfové i víly. V hlavních rolích původního snímku Netflixu se představí Will Smith, Joel Edgerton a Noomi Rapace.

Ve světě, kde společně koexistují lidé i nadpřirozené bytosti, sledujeme příběh dvou policistů, kteří pocházejí z velmi odlišných prostředí. Člověk Ward a ork Jakoby se vydávají na běžnou noční hlídku, která však změní svět, který rázem přestává být takový, jak ho dosud znali.

Bojují se vzájemnými rozdíly i společnými nepřáteli. Musí se však spojit, aby ochránili mladou elfku a dávno zapomenutou mocnou relikvii, která by ve špatných rukách mohla vše zničit.

V hlavních rolích Warda a Jakobyho se představí Will Smith a Joel Edgerton. Mladou elfku si zahrála Lucy Fry a čarodějnici, která se snaží najít kouzelnou hůlku, ztvárnila Noomi Rapace. Pozice režiséra se ujal David Ayer, který v minulém roce zaujal Sebevražedným oddílem, kde se zaměřil na ty nejhorší superzločince.

Bright se na Netflixu objeví 22. prosince.