Trailer #1: Noví mutanti (2019) – Komiksový horor ze světa X-Men

Logan a Deadpool pomohli posunout superhrdinské filmy do dospělé roviny, díky čemuž se studia nebojí propůjčit novějším projektům mnohem temnější ráz. S úspěchem seriálu Stranger Things, či raketově výdělečnému hororu To, kdy v obou zmíněných hrají hlavní role dětští hrdinové a napřirozené jevy, se navíc rozhodlo studio Fox přijít s další vlastní troškou do mlýna. A nám nad tím nezbývá než jen nadšeně zatleskat.

Protože nový teaser trailer vypadá jednoduše úžasně! Nadaní mutanti, pokusy, nadpřirozené schopnosti a rádoby nemocniční budova, jež rozhodně nemá pranic společného s mírumilovnou školou Charlese Xaviera pro nadanou mládež. Bez legrace. Pořádně hutná atmosféra, ještě značně a přiléhavě podbarvená poupravenou písní Another Brick in the Wall od skupiny Pink Floyd, z krátkého videa přímo čiší.

Snímek vychází ze stejnojmenné komiksové série, vytvořené v osmdesátých letech scénáristou Chrisem Claremontem (muž, který znovu proslavil X-Meny, stvořil řadu oblíbených charakterů a napsal kupříkladu takovou klasiku, jakou je Phoenix sága) a kreslířem Bobem McLeodem.

Počin bude uveden 1. srpna 2019 a mimo jiné se zde v režii Joshe Boonea (Hvězdy nám nepřály) představí Anya Taylor-Joy (Rozpolcený) jako Magik, Maisie Williams (Hra o trůny, Doctor Who) jako Wolfsbane, Charlie Heaton (Stranger Things) v roli Cannonball, dále Blu Hunt (The Originals) jako Danielle Moonstar, a Alice Braga (Já, legenda) jako Dr. Cecilia Reyes a další.