Trailer #1: Tomb Raider (2018) – Lara Croft se vrací

Svůdná hledačka pokladů Lara Croft se vrací na plátna kin po více jak patnácti letech. Žezlo po Angeline Jolie přebírá oscarová herečka Alicia Vikander, která plánuje své první dobrodružství po novém roce. Už teď se fanoušci série Tomb Raider mohou nabažit prvním teaserem slibující akční nálož.

Sedm let po zmizení jejího otce, právě dospělá, 21letá Lara, odmítá převzít jeho globální obchodní impérium a místo toho radši pracuje jako cyklo kurýr v Londýně a studuje. Postupně jí ale začnou čím dál tím víc zajímat okolnosti otcova zmizení a rozhodně se tomu přijít na kloub. Vydá se na poslední známé místo, kde se objevil – hrobku na ostrově kdesi u Japonska. Lara se najednou, proti všem očekáváním a vyzbrojená jen svým důvtipem, slepou důvěrou a tvrdohlavostí, musí naučit překračovat své limity, vystoupit ze své komfortní zóny a vydat se do neznáma. Jestli přežije tohle nebezpečné dobrodružství, možná si získá známé přízvisko Tomb Raider.

Rebootu Tomb Raider se ujal norský režisér Roar Uthaug. Film má premiéru 15. března 2018 a v hlavních rolích se představí již zmíněná Alicia Vikander, Walton Goggins, Dominic West, Daniel Wu, a další.