Trailer #1: Rudá volavka (2017) – Jennifer Lawrence jako špionka

20th Century Fox zveřejnilo první trailer k chystanému snímku Rudá volavka, v němž hlavní roli ztvárnila oblíbená herečka Jennifer Lawrence. Tu snad díky její časté obsazovanosti netřeba obšírněji představovat. V tomto filmu ztvární mladou, krásnou špionku, která je vycvičena za jediným, temným účelem… 

Snímek režiséra Francise Lawrenceho (Hunger Games, Voda pro slony), který se natáčel mimo jiné i na Slovensku, už z této první upoutávky vypadá překvapivě zajímavě, s notnou dávkou temna a násilí. Původ (anti)hrdinky, který vzdáleně připomíná Black Widow z Marvelu, pak tyto dojmy jedině znásobuje. Agentka, vycvičená mimo jiné zejména ve svádění, je ruskou tajnou službou nasazena na agenta CIA.

Krom představitelky hlavní role se v Rudé volavce představí Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons, Nicole O’Neill, Sergej Polunin a další. Počin bude uveden do kin začátkem března příštího roku. Filmy se silnými ústředními ženskými postavami se momentálně dostávají do módy a tak nezbývá než doufat, že i tento projekt si povede skvěle.