Trailer #1: Mark Felt: The Man Who Brought the White House Down (2017) – Liam Neeson vs Bílý dům

Aféru Watergate netřeba příliš vysvětlovat. Jeden z největších skandálů dvacátého století byl probíraný nekonečnými zástupy všech, kdo se o něj zajímali. V novém snímku zaměřujícím se na Nixonův pád sledujeme agenta Marka Felta, který pod přezdívkou Deepthroat tajně dodával informace o celém průběhu vyšetřování. Nyní došlo i na první ukázku.

Aféra, při které se ukázali že republikáni tajně odposlouchávali své odpůrce ze strany demokratů, stála tehdejšího prezidenta Richarda Nixona křeslo a zlomila mu v politickém životě vaz. Liam Neeson ztvární dnes již známého agenta FBI, který poskytoval reportérům Washington Post, Bobu Woodwardovi a Carlu Bernsteinovi, tajné rozhovory a díky nim veřejnost o celém vyšetřování dost věděla.

Ukázka slibuje napínavou podívanou, která se svým rozměrem až nápadně zaměřuje na současnou hlavu státu, Donalda Trumpa. Ten měl totiž rovněž oplétačky s FBI a tak lze film brát i jakousi nepřímý pozdrav směrem k němu.

Snímek nebylo lehké dokončit. Jeho první zárodky sahají až do roku 2006, ale první klapka padla až o deset let později. Premiéru by si měl odbýt 29. září 2017.