VIDEO: Vetřelec: Covenant se dočkal Upřímného traileru

Nejnovější příspěvek do vetřelčí ságy už samotným názvem odkazoval na tolik milované starší díly. Na rozdíl od Promethea neměl být jen něčím novým, ale měl v sobě nést i mnoho z té staré dobré atmosféry let minulých, jakož i větší osvětlení záhad, které okolo Vetřelců za ta léta vyvstaly. A Covenant zůstal , podobně jako jeho předchůdce, tak nějak na půli cesty. Oblíbená internetová série Honest Trailers na sebe ani u tohoto snímku nedala dlouho čekat… 

Hlas Upřímných trailerů si i v tomto případě bere s tradičním nadhledem na paškál největší boty a přešlapy filmu a tradičně krátce zhodnotí též nějaké ty klady. Zmíněna je zde také kvalitativní rozkolísanost celé tvorby Ridleyho Scotta. Trefné je i přirovnání k sérii Terminátor. Poznámka o tom, že Vetřelec: Covenant, je v podstatě špatně napsaný film v rukou vizuálního génia, pak rovněž sedí jako pomyslné pozadí na hrnec.

Zkrátka jako vždy, ať už se vám film líbil nebo ne, jistě se u tohoto krátkého videa najde něco, co vám pozvedne koutky v úsměv. A ten je v souvislosti s Vetřelci rozhodně potřeba, protože se momentálně díky nepříliš oslnivým tržbám neví, zda dojde k dalším pokračováním.