Trailer #1: Molly’s Game (2017) – Jessica Chastain a poker pro smetánku

Jak vypadají pokerové kluby, kde se schází hollywoodské hvězdy a špičkoví sportovci? A kdo je vlastně vede? Právě na tyto otázky odpoví snímek Molly’s Game natočený podle skutečné události.

Molly’s Game je režisérským debutem oceňovaného scénáristy Aarona Sorkina, který v roce 2011 získal Oscara za scénář k dramatu The Social Network. V hlavních rolích se představí Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner nebo Michael Cera.

Snímek vychází z memoárové knihy samotné Molly Bloom, talentované mladé lyžařky, která kromě sjíždění svahů provozovala i mnohem výnosnější byznys. Více než deset let totiž vedla utajenou síť prominentních pokerových heren, kde se kromě hollywoodských hvězd scházeli i sportovci, významní podnikatelé nebo třeba špičky ruské mafie. Během jedné noci je zatčena několika ozbrojenými agenty FBI a jejím jediným spojencem se stává její obhájce (Elba).

Molly’s Game si premiéru odbude na filmovém festivalu v Torontu a do kin vstoupí 22. listopadu. Na trailer se však můžete podívat už teď.