Trailer #1: Dobrý časy (2017) – Robert Pattinson udělá vše pro osvobození bratra

Snímek Dobrý časy (2017) se zdejším divákům představil již na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Zde se setkal s veskrze pozitivním přijetím, čemuž možná napomáhalo i festivalové prostředí. Nicméně film evidentně zaujal distributory a zanedlouho se dočká i zkoušky v podobě běžných kinosálů. Upoutávku můžete zhlédnout níže.

Kriminálka, která je především o lásce dvou bratrů. Poté, co spolu bratři Nick a Connie vyloupí banku, ocitá se slabomyslný Nick v rukou policie. Connie, kterému se podařilo uniknout, odmítá situaci nechat tak, jak je, a je odhodlaný bratra z vězení dostat. Začíná tak jeho zběsilá jízda nočním New Yorkem, kdy když mu už už něco vyjde, zdá se, že se pokazí něco mnohem závažnějšího.

Režie snímku připadla bratrům Safdieovým (Bennymu a Joshuovi). Joshua je zodpovědný též za scénář, na kterém spolupracoval s Ronaldem Bronsteinem. Druhý bratr si oproti tomu ve filmu zahrál. Ztvárnil Nicka, roli Connieho na sebe vzal již v nadpise figurující Robert Pattinson. Kromě nich jsou v počinu k vidění například Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi nebo nováček Taliah Webster.

Česká premiéra je naplánována na 21.9.2017.