Natáčení Deadpoola 2 pokračuje navzdory tragické nehodě kaskadérky

Do natáčení očekávaného sequelu nejnavštěvovanějšího erkového filmu všech dob; Deadpoola, zasáhla neblahá událost. V pondělí totiž na place při natáčení kvůli tragické nehodě zemřela kaskadérka a profesionální řidička motorek Joi “SJ” Harrisová.

Představitel hlavní role a producent filmu v jedné osobě; Ryan Reynolds, vyjádřil hlubokou a upřímnou soustrast rodině a nejbližším. Harrisová byla najata teprve týden předtím, než k nehodě došlo. Dělala dablérku herečce Zazie Beetzové (Domino) pro scénu s honičkou motorek. Před tím, než se vybourala, měla už úspěšně natočených několik záběrů. Při scéně aktérka neměla helmu. Předchozí dablérka prý měla vytvořenou speciální přilbu, na níž byla umístěna paruka ztvárňované postavy, nicméně kaskadérka Joi “SJ” Harrisová neměla čas si ji jako nová členka štábu krátce po nástupu nechat zhotovit. Celkově se jednalo o její vůbec první práci jakožto kaskadérky.

Policie nadále pokračuje ve vyšetřování okolností nehody. Magazín Deadline však oficiálně uvedl potvrzenou informaci, že natáčení filmu se opět rozeběhlo včera ráno. Snad bude pokračovat nadále a bez jakýchkoli dalších problémů až do svého uvedení, už jen kvůli uctění památky… Deadpool 2 by měl být v kinech začátkem června 2018, pod režijní taktovkou Davida Leitche.