Trailer #1: Sněhulák (2017) – Michael Fassbender na stopě sériového vraha

Filmová adaptace detektivního románu oblíbeného seveřana Jo Nesbøa v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem se konečně dočkává upoutávky. Společnosti Universal Pictures a Working Title Films zveřejnily první trailer k chystanému snímku Sněhulák (2017).

Hlavní roli ztvárnil již zmíněný Michael Fassbender. Dále si ve filmu zahráli například Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, J.K. Simmons nebo Toby Jones. Roli dostal i sám autor předlohy Jo Nesbø. Na režisérskou stoličku usedl Tomas Alfredson. Režíroval podle Hosseina Aminiho a Matthew Michael Carnahana, kteří upravili oblíbenou detektivku do podoby scénáře.

Když je velitel elitní detektivní jednotky (Michael Fassbender) přivolán k vyšetřování zmizení oběti za prvního zimního sněhu, dostane obavy, zda se nevrátil nepolapitelný a dosud nepolapený sériový vrah. S pomocí geniálního nováčka (Rebecca Ferguson) musí policista propojit desetiletí staré případy s tím brutálním novým, jestli chce alespoň doufat v to, že přelstí a dopadne pachatele, dokud nenapadne další sníh.

Česká premiéra je plánována na 12.10.2017.