Trailer #1: Proud Mary (2017) – Po zuby ozbrojená zabijačka ve víru akce

Taraji P. Henson se začátkem příštího roku představí v akční žánrovce, nesoucí název Proud Maryjenž je odvozen od stejnojmenného hitu. Respektive té jeho verze, kterou nazpívala rocková ikona Tina Turner. Henson zde ztvární nájemnou vražedkyni. A už z první upoutávky to vypadá, že je pravděpodobně nač se těšit… 

Mary pracuje jako zabiják pro mafiánskou rodinu, jež je jedním z primárních hráčů na poli organizovaného zločinu města Boston. Nicméně ačkoli je trailer výborně sestříhaný v rytmu slavné písně, zatím je to na nějaká větší očekávání příliš málo. Fakt, že hl. hrdinou je zde žena, je vlastně jediným aspektem, který zatím Proud Mary odlišuje od jiných žánrových počinů o osamělých zabijácích. Uvidíme dle dalších ukázek, kde bude bezpochyby poodhaleno víc z hlavní dějové kostry.

Film vzniká pod režijní taktovkou Babaka Najafiho (Pád Londýna). Krom představitelky hlavní role se zde objeví Neal McDonough, Danny Glover, Xander Berkeley, Billy Brown, Margaret Avery, Alex Ziwak, Owen Burke, David Chen, a další. Scénář dostal na starost Steve Antin (Varieté). Proud Mary bude uvedena do kin v lednu 2018.