Trailer #1: Ladíme 3 (2017) – Barden Bellas naposledy spolu

Barden Bellas se vrací! Společnost Universal Pictures zveřejnila první trailer na očekávaný třetí díl příběhů pravděpodobně nejslavnější a capella skupiny světa.

Bellas konečně dokončily střední školu (některým to dost trvalo). V reálném světě teď ale skupinka zjišťuje, že dobrý hlas a bývalé úspěchy v a capella soutěžích nestačí.

Po výhře Světového šampionátu jsou Bellas rozdělené. Jednotlivě zjišťují, že um ‚tvorby hudby svými ústy‘ nenabízí moc pracovních uplatnění. Najednou se ale objeví spásný nápad – co takhle se znovu spojit a vydat se na turné? Bellas se tak naposledy sejdou, aby si trochu zazpívaly a udělaly několik pochybných životních rozhodnutí.

Samozřejmě se objeví staré známé tváře – Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Elizabeth Banks a John Michael Higgins. K nim se přidají nováčci jako například John Lithgow nebo Ruby Rose. O scénář se, stejně jako u prvních dvou filmů, postarala Kay Cannon. Režíruje Trish Massieu.

Do českých kin se snímek dostane 21.12.2017.