Trailer #1: Jigsaw (2017) – Kdo si chce znovu hrát?

Společnost Lionsgate vydala první trailer ke snímku Jigsaw, který znovu otevírá legendární hororovou sérii. Osmý díl vstoupí do kin, stejně jako všechny předchozí filmy, kolem Halloweenu, tedy ke konci října.

Po dlouhých sedmi letech a tvrzeních, že sedmý díl bude tím opravdu posledním, se na plátnech kin objeví další pokračování. Zahrají si v něm Laura Vandervoort (Smallville) a Hannah Anderson. Další obsazení zatím nebylo potvrzeno, jak už ale napovídá název filmu, dá se očekávat, že v roli titulního záporáka se znovu objeví Tobin Bell. Nebude tak pravděpodobně chybět ani hláška: „Žít nebo zemřít. Rozhodnutí je na tobě.“

Osmý snímek série Saw, který se natáčel v utajení minulý rok na podzim, režírovali Peter a Michael Spierigovi. Scénáře se ujali Pete Goldfinger a Josh Stolberg. Původní tvůrci jako James Wan nebo Leigh Whannell Jigsaw produkují, stejně jako všechny předchozí filmy.

Všech sedm hororů vydělalo celosvětově téměř 900 milionů dolarů, zatímco jejich celkový rozpočet se pohyboval kolem 67 milionů.

Premiéru Jigsaw je naplánována na 27. října.