Trailer #3: Baby Driver (2017) – Další upoutávka akční nálože

Režisér a scénárista Edgar Wright patří mezi tvůrce vůbec nejzábavnějších akčních filmů. Ať už si vzpomeneme na nejnovějšího Ant-Mana (kterého Wright kvůli neshodám bohužel nedokončil), či starší pecky typu komiksového filmu Scott Pilgrim proti zbytku světa, nebo Soumraku mrtvých (který jsme i dříve zařadili do naší topky zombie filmů). Není proto divu že jeho chystaný snímek jednoduše táhne a byl tak vyslán do světa už v pořadí třetí trailer. Na hvězdně obsazenou akční jízdu je rozhodně dobrý důvod se těšit!

Tato upoutávka ukazuje s blížícím se uvedením snímku do kin pochopitelně zatím nejvíce z celé zápletky, jakož i nastínění celkové atmosféry. Stylový mix akce a humoru slibuje mnohé, a tak nezbývá než se těšit až bude film promítán. K tomu dojde už 28. června.

Krom hlavní role mladého řidiče, neustále poslouchajícího milovanou hudbu, kterého ztvárnil Ansel Elgort, si ve filmu zahráli i takoví pardálové, jako je Kevin Spacey, Jamie Foxx či John Bernthal. Krom nich se ještě ve větších či menších rolích objeví Lily James, Jon Hamm, Eiza González, Sky Ferreira, Jeff Chase, Wilbur Fitzgerald, Elizabeth Davidovich, Lanny Joon, Hudson Meek a další.

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda.