Trailer #1: V utajení (2017) – V hlavní roli čas

Nepotrvá již ani měsíc a do tuzemských kin se dostane hvězdně obsazený akční thriller V utajení. V tomto snímku je hlavní hrdinka, agentka CIA, donucena k vypjatému souboji s časem, pokud chce předejít katastrofě…

Děj snímku vypráví o špičkové agentce americké CIA, Alice Racine, která je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem tedy začíná.

Obsazení snímku je vskutku lákavé. V roli Alice Racine se předvede Noomi Rapace. Kromě ní se můžou diváci v dalších rolích těšit na Orlando Blooma, Johna Malkoviche, Michaela Douglase nebo Toni Collette. Režíroval Michael Apted (Na divoké vlně, Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka) podle scénáře Petera O’Briena, pro nějž šlo o celovečerní debut.

Do českých kin by měl být film uveden ani ne za měsíc – 6. července tohoto roku.