Trailer #1: Seven Sisters (2017) – Noomi Rapace si zahraje všechny dny v týdnu

V daleké budoucnosti, kdy je kvůli předlnění zavedena politika jednoho dítěte, hrozí dalším sourozencům smrt. Willem Dafoe drží své vnučky v tajnosti. Ven smí každý den v týdnu jen jedna. Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday – všechny tyto postavy si ve futuristickém sci-fi thrilleru Seven Sisters zahraje Noomi Rapace.

Šedivá ponurá budoucnost ve světě diktatury, která se potýká s krizí přelidnění planety. Do tohoto světa nás zavede trailer snímku o sedmi sestrách, které venku za bezpečnými zdmi dědečkova bytu, sdílejí jedinou identitu Karen Settmanové a vyráží ven pouze v den, který je jejich jménem. Musí mít stejnou vizáž, stejné oblečení, musí se maskovat. Jejich systém se ovšem bortí, když se jednoho dne Monday vydá ven a náhle záhadně zmizí. Pro dalších šest sester to znamená boj nejen za její bezpečný návrat domů, ale i přežití jich všech ostatních. V přelidněném světě totiž pro sourozence není místo.

Film měl původně nést jméno Co se stalo Monday?, což se později změnilo na polopatičtějších Sedm sester. Kromě Noomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo), která musí odehrát osm typově i vzhledově odlišných sester a zároveň je všechny spojit do jediné, se dočkáme obsazení i dalších hvvězd jako je Glenn Close a Willem Dafoe.

Vzhledem k tomu, že režie sester se ujal Tommy Wirkola, známý především díky filmům Mrtvý sníh a Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic, jistě nebude o akci nouze. Doposud ovšem není známé datum premiéry, můžeme tedy pouze čekat, kdy v průběhu roku 2017 přijdou sestry do kin.