Trailer #1: Barry Seal: Nebeský gauner (2017) – Tom Cruise jako pašerák na obou stranách barikády

Skutečný příběh dvojího agenta/pašeráka drog natočí tvůrčí duo stojící za famózním sci-fi Na hraně zítřka.

Tom Cruise nepřestává překvapovat a efektivně střídá žánry i osobité role jako použité fusekle. Letos ho kromě megalomanské výpravné Mumie uvidíme i v o něco nenápadnějším snímku pojednávající o skutečné historické postavě pilota, který počátkem 80. let minulého století pašoval drogy a zbraně pro CIA nebo pro kolumbijský kartel Pabla Escobara.

Snímek Barry Seal: Nebeský gauner natočí Doug Liman, který si v roce 2014 s hollywoodskou megahvězdou střihl parádní sci-fi Na hraně zítřka (už se mimochodem připravuje pokračování) a první upoutávka nevypadá vůbec špatně. Téměř dvouapůlminutový trailer láká na „neuvěřitelný skutečný příběh“, líbivé dobové reálie, sluníčko, peníze, kokain a vše ostatní, co k této příběhově vděčné tématice patří. Tak trochu Vlk z Wall Street s ohledem na všechna úskalí logistiky.

Kromě Toma Cruise se v American Made (jak zní původní originální název filmu) objeví ještě například Domhnall Gleeson, Jayma Mays nebo Jesse Plemons. Premiéra snímku je naplánována na 29. září 2017.