Trailer #3: Spider-Man Homecoming (2017) – Další dva trailery v oběhu

Nové plakáty společně s trailerem pro domácí i mezinárodní publikum zveřejnila k filmu Spider-man Homecoming společnost Marvel. Obě verze nabízí našlapanou podívanou s mladým hrdinou v superhrdinovském vesmíru.

Trailery nás provedou klasickou akční zápletkou o nenechavém mladíkovi, ochránci, který si s vedením hlavu příliš nedělá a padouchovi, který se vynoří odkudsi z temnot, aby náš superhrdinovský svět pořádně potrápil. Všemu kraluje chytlavá hudba a pár humorných momentů.

Mladý Peter Parker se po svém debutu v Capitain America: Civil War učí žít se svou novou identitou. Vrací se domů, kde žije po boku tety May a za dozoru svého nového mentora Tonyho Starka. Peter by se měl snažit vrátit ke své denní rutině, což je ovšem těžké, když ho pronásleduje touha dělat si z města lunapark za pomoci svých schopností. Když se však objeví nový padouch Vulture, všechno, co se Peterovi blízké, se ocitne v ohrožení.

Mimo Toma Hollanda v hlavní roli a neřekonatelného Roberta Downeyho Jr. jako Tonyho Starka se dočkáme jmen jako Zendaya, Marisa Tomei, Jon Favreau, Donald Glover a Tyne Daly.

Film je v režii Jona Wattse, který je také jedním ze spoluautorů scénáře. Plánovaná premiéra v kinech je 7. července 2017, tak si ji nenechte ujít!