Trailer #1: Wonder (2017) – Jaké to je být jiný

Co si budeme povídat, děti nejsou vždycky hodné. A někdy umí být dokonce pěkně zlé. Své o tom ví i August Pullman, desetiletý chlapec, který poprvé nastupuje do školy. Jaké to je být ve škole ten divnej novej kluk, ukazuje první trailer ke snímku Wonder.

Auggie se narodil s deformovaným obličejem. Kvůli desítkám operací, které podstoupil, ho až do jeho deseti let učila jeho matka Isabel doma. A teď má konečně nastoupit do páté třídy v Beecher Prep. Snaží se zapadnout a s pomocí své rodiny všem dokázat to, že vypadat jinak než ostatní neznamená nebýt normální.

Wonder je adaptací stejnojmenného bestselleru spisovatelky R. J. Palacio (v češtině vyšla kniha pod názvem (Ne)obyčejný kluk). Scénář napsali Jack Thorne a Steve Conrad. Režie se ujal Stephen Chbosky, který zaujal veřejnost už svou filmovou i knižní prvotinou Charlieho malá tajemství (The Perks of Being a Wallflower).

V hlavních rolích se představí Jacob Tremblay známý z dramatu Pokoj jako Auggie a Julia Roberts s Owenem Wilsonem jako jeho rodiče Isabel a Nate.

Trailer ke snímku, který vstoupí do kin 17. listopadu, můžete zhlédnout níže.