Trailer #1: Všechno, úplně všechno (2017) – Alergie na svět

V červnu vstoupí do českých kin romantické drama s názvem Všechno, úplně všechno. Film vypráví o mladé Madeline, která trpí velmi vzácnou chorobou  SCID, což ona sama definuje jako absolutní alergii na svět.  Dívka je odříznutá od světa a její dosavadní život se odehrává jen mezi několika stěnami domu. Její negativní přístup k životu se začíná měnit v okamžiku, kdy se do vedlejšího domu nastěhují noví sousedé. Jak může Olly, kluk od vedle, změnit život dívce, která nikdy nezažila žádné dobrodružství?

Madeline je osmnáctiletá knihomolka, která veškerý svůj čas věnuje jen čtení knih. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá pouze matka a její ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, postupně prolomují jednu komunikační bariéru za druhou. Nejprve spolu komunikují přes okno, odkud na sebe posunkují následně přes emaily.

Poté najdou mladí lidé spojenkyni v ošetřovatelce, která dovolí Ollymu se s Madeline osobně setkat, což je něco naprosto výjimečného v jejím životě. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není takový jaký si přeje. První ochutnávka „zakázaného ovoce“ na sebe nenechá dlouho čekat. Jak dopadne nebezpečná jízda za dobrodružtvím se mužeme přijít přesvědčit do kin na konci června.

V hlavních rolích se objeví Amandla Stenberg, která již zaujala diváky v krimi dramatu Colombiana, roli Ollyho ztvárnil Nick Robinson (Jurský svět). Režie se ujala Stella Meghie.

Film je natočen podle knižní předlohy a jeho filmové zpracování můžete vidět v kinech již 29. června 2017.