Trailer #1: Let Me Make You a Martyr (2016) – Marilyn Manson nájemným vrahem

Král extravagance Marilyn Manson protentokrát odloží make-up, aby si ve filmu Let Me Make You a Martyr zahrál vraha, který v traileru spíš než jako charismatická trans osobnost budí dojem oplzlého vesnického strýce – a to se rozhodně máme rozhodně na co těšit.

Filmový debut dvojice Coreyho Asrafa a Johna Swaba nám představí krimi drama o pomstě, které vypráví příběh dvou adoptivních sourozenců. Ti se do sebe zamilují a naplánují, jak se zbavit svého násilnického otce. Najatého vraha hraje právě Manson, o jehož výkonu budou lidé podle The Playlist ještě hodně mluvit.

Trailer nevyzrazuje o ději příliš, a protože nám ukazuje jedinou scénu budí komorní dojem.  A během ní stihne Manson dokonce zpívat. Kromě Mansona se můžeme těšit na jména jako Mark Boone Junior, známý třeba z Mementa nebo z Batman začíná, Michael Potts (The Wire, Temný případ) nebo Michael Shamus Wiles (Klub rváčů).

Premiéra amerického snímku je ve vybraných kinech USA plánovaná už na 25. května, na internetu pak vyjde 6. června. O měsíc později, 22. července se pak představí na kanadském Fantasia International Film Festivalu.