Simon Pegg a Nick Frost chystají další hororovou komedii

Britské komediální duo Simon Pegg a Nick Frost založilo novou produkční společnost Stolen Picture. Prvním projektem by měl být snímek Slaughterhouse Rulez.

Pegg a Frost toho společně natočili už hodně, především pak takzvanou Cornetto trilogii: Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení, U konce světa. Stolen Picture má za cíl produkovat projekty, které se vyznačují podobně unikátním druhem absurdity.

Deadline uvádí, že Slaughterhouse Rulez bude hororovou komedií odehrávající se na prestižní internátní škole jménem Slaughterhouse. Hrdinou příběhu je Don Wallace, mladík skromného původu. Ten se na internátě musí potýkat se sadistickými rituály, tvrdými pravidly, soutěživostí a vlastním společenským postavením, zatímco je pozorně sledován.

Celý příběh je obrácen vzhůru nohama, když se seismickým působením na pozemku školy otevře mysteriózní díra. Tím je „vypuštěna nepředstavitelná hrůza“ a celá škola se musí přizpůsobit novému společenskému pořádku, zatímco se potýká s onou „nepředstavitelnou hrůzou“.

Režie snímku se ujal Crispian Mills, scénář napsal Henry Fitzherbert. Pegg a Frost budou zodpovídat za produkci a zatím není jasné, jestli se objeví i na plátně. Filmování by mělo začít někdy ke konci letošního roku, zatím ovšem nejsou žádné další informace, obsazení nevyjímaje.