Trailer #3: Transformers: Poslední rytíř (2017) – Záchrana budoucnosti ukryta v minulosti

Výbušné záběry a zlého Optima slibuje nový trailer k dalšímu dílu Transformers, tentokrát s podtitulem Poslední rytíř. Novou upoutávku do světa právě vypustila společnost Paramount Pictures.

Poslední rytíř bude pátým návratem známé franšízy na stříbrné plátno. Chystaný díl má ambice otřást vším, na čem Transformers stojí a předefinovat co to vlastně znamená být hrdina. Lidé bojují s transformery, Optimus Prime je pryč. Klíč k záchraně budoucnosti je pohřben v tajemstvích minulosti, v neznámé a ukryté historii transformerů na Zemi. Úkol zachránit svět připadne na ne úplně pravděpodobnou sebranku – Cade Yeagera (Mark Wahlberg), Bumblebeeho (Čmeláka), anglického lorda Sira Edmunda Burtona (Sir Anthony Hopkins) a oxfordskou profesorku Viviam Wembley (Laura Haddock). V tomto sequelu se z těch stíhaných stanou hrdinové, z hrdinů padouši. Vydržet může jen jeden svět: jejich, nebo náš.

Ve snímku se dále objeví Josh Duhamel jako poručík Colonel Lennox, Stanley Tucci jako Joshua Joyce, Jerrod Carmichael jako Desi a Isabela Moner v hlavní ženské roli Izabelly. Je oznámen i  Liam Carrigan v roli krále Artuše. Režie se opět ujme Michael Bay, scénář mají na svědomí Art Marcum a Matt Holloway, zodpovědní za Iron Mana, které doplnil ještě Ken Nolan.

Česká kinopremiéra je naplánována na 16.8.2017.