Trailer #1: A Ghost Story (2017) – Když ani smrt neznamená odchod

A24 právě zveřejnili první trailer k chystanému fantasy dramatu A Ghost Story (2017). Připravovaný snímek disponuje takovými jmény jako například Rooney Mara nebo čerstvý držitel Ceny Akademie Casey Affleck.

Oficiální synopse není příliš sdělná. Prozradí pouze, že duch (Affleck) v tichosti pozoruje svou vdovu, jež po něm právě truchlí (Mara) v jeho milovaném domě. Affleck na sobě měl po většinu natáčení, údajně, bílé prostěradlo a snímek se natáčel skoro bez výjimky v jediné budově. V titulcích jsou hlavní postavy uváděny pouze jako ‚C‘ (duch) a ‚M‘ (vdova).

Reřie A Ghost Story se zhostil David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints, Můj kamarád drak), který je rovněž autorem scénáře. Hlavních rolí se zhostili zmínění Rooney Mara a Casey Affleck. Dále se ve filmu objevili McColm Sephas Jr., Kenneisha Thompson, Grover Coulson, Liz Cardenas Franke nebo Barlow Jacobs.

Festivalovou premiéru si počin odbyl v lednu na Sundance, kde sklízel velice příznivě ohlasy. Celosvětově by se snímek měl dostat na velká plátna 7.7.2017.